• Home
 • Menukaart laten maken

Wilt u een menukaart laten maken?

U kunt ervoor kiezen om zelf een menukaart te maken en deze te printen, maar het is natuurlijk veel mooier om een professionele menukaart te laten maken. Een menukaart ontworpen door een professioneel bureau heeft zijn voordelen…!

Menukaart laten maken door Horécards!

Dat kan bij Horécards, wij hebben het grootste aanbod menukaart designs van de Benelux. Bij ons kunt u een uiterst professionele menukaart laten maken. Wij hebben meer dan 130 menukaart designs online staan en veel van deze kaarten kunnen wij maken in andere kleuren en vormen waardoor de stijl uniek wordt. Het is zelfs mogelijk om de diverse menukaart die wij aanbieden in uw eigen huisstijl kleuren te bestellen.

Unieke menukaart op maat laten maken

Bij Horécards is het mogelijk een unieke menukaart te laten maken. U kunt een menukaart laten maken zodat die op maat ontworpen wordt en uitstekend past bij uw restaurant of hotel. De mogelijkheden voor een speciale menukaart zijn eindeloos. Samen met u bedenken wij de menukaart die perfect past bij uw horeca gelegenheid. Kijk voor meer informatie op deze pagina: speciale menukaarten.

Waarom een menukaart laten maken door Horécards...

 • Bij Horécards uw menukaart laten maken heeft veel voordelen.
 • Wij nemen al het werk voor u uit handen.
 • U hoeft enkel de tekst, logo en eventueel foto’s aan te leveren.
 • U kunt vooraf een menukaart design kiezen: u weet dus wat u kunt verwachten als wij aan de slag gaan met de vormgeving.
 • Wij leveren menukaarten tegen scherpe tarieven en laten deze kosteloos bij uw restaurant of hotel bezorgen.
 • Voor vaste klanten die periodiek hun menukaarten door ons laten maken hebben wij aantrekkelijke kortingen! 
 • Totaalpakket aan diensten voor horecabedrijven

Naast het ontwerpen van menukaarten kunnen we u uitstekend helpen op het gebied van marketing en communicatie. We ontwikkelen webdesigns voor horeca en verzorgen de online marketing om de website uitstekend vindbaar en zichtbaar te maken, wat uiteindelijk resulteert in meer klanten. 

Proces menukaart laten maken

 1. Kies uw menukaart ontwerp.
 2. Selecteer de kleurstellingen (of lever uw eigen kleuren aan)
 3. Selecteer de afwerkmethode.
 4. Selecteer een eindformaat.
 5. Vul uw gegevens in en stuur de menu tekst mee.
 6. Wij nemen uw menukaart aanvraag binnen een dag in behandeling!

Indien u niet weet welke menukaart het beste bij u past kunt u een aantal onderdelen weglaten, wij geven u (kosteloos) advies over het type menukaart dat het beste bij uw hotel of restaurant past.

Wilt u meer informatie over het laten maken van een menukaart? Neem dan middels onderstaand formulier contact met ons op.