Zoekmachine optimalisatie voor horeca bedrijven

Uw site beter en sneller vindbaar op bepaalde trefwoorden

Search enige optimalisation (SEO) en Search engine advertising (SEA) zorgen ervoor dat uw website beter en sneller vindbaar is op het internet.


Search Engine Optimalisation (SEO)

Om klanten te krijgen moet uw eerst bedrijf gevonden worden of bekend zijn. Via het internet kunt uw bedrijf uitstekend vindbaar maken voor nieuwe klanten. SEO is een methode om hoger in de resultaten bij Google uit te komen zonder advertentiekosten te betalen, in tegenstelling tot SEA waar er betaald moet worden voor de ranking. Horécards biedt de volgende SEO services aan:

  • De controle van inhoud, opbouw en structuur van uw website.
  • Ontwikkelen van inhoud en het schrijven van teksten.
  • Technisch advies voor de ontwikkeling van websites, zoals hosting, omleidingen, foutpagina's en het gebruik van stylesheets en scripts.
  • Het opzetten van SEO campagnes.
  • Elke kaart kan op diverse formaten gemaakt en afgewerkt worden.
  • Zoekwoordenonderzoek.
  • SEO support (uitleg en training).

Search enige advertising (SEA)

Uw doelgroep vertoont een bepaald zoekgedrag binnen Google. Wij doorgronden dit online gedrag en kunnen vervolgens met betaalde advertenties perfect inspelen op de zoekopdrachten in Google. De kans dat de online gebruiker op uw website belandt is vele malen groter en een reservering komt zo stukken dichterbij.

Meten is weten

Hierbij hebben wij inzicht in alle data over de gebruikers (wat is hun locatie, welk apparaat gebruiken ze, welke woorden hebben ze op gezocht). Hierdoor ontstaat er een schat van informatie die we vervolgens direct weer in kunnen zetten om nog meer resultaten te behalen. U betaalt volgens het CPC (cost per click) principe, dit betekent dat u per klik betaalt. Bepaal zelf uw budget, dan bepalen wij uw succes!

Voor meer informatie bezoekt u de website van ons moederbedrijf Elloro.nl


Meer informatie over SEO of SEA voor uw horecabedrijf?

Wij helpen u graag verder...